Aegon

Het is belangrijk om tenminste één keer per jaar kinderen, ouders en docenten te laten stilstaan bij het omgaan met geld en de financiële gevolgen van risico’s. Verzekeringen spelen daarin een belangrijke rol.

Op speelse en interactieve wijze gaan gastlesdocenten met het lespakket en bordspel ‘Fix je risk’ in op de rol van verzekeringen in onze maatschappij. Het afdekken van risico’s en het bieden van zekerheid maakt vele activiteiten en bedrijvigheid mogelijk. Ook poppenvoorstellingen, financiële ouderavonden, museumgastlessen, acties in speeltuinen en buurthuizen en niet te vergeten ‘Fix je risk’ spel- en doeboekjes maken deel uit van de Verbondsinzet in de Week van het geld.

Bij het Verbond van Verzekeraars zijn bijna alle in Nederland werkzame verzekeraars aangesloten. Als brancheorganisatie behartigt het Verbond de belangen van de leden. De verzekeraars zijn gebonden aan de zelfregulering van het Verbond en daarmee aanspreekbaar op hun maatschappelijk verantwoord functioneren.

Consumentenvoorlichting en financiële educatie staan bij het Verbond en zijn leden hoog in het vaandel. Het Verbond ondersteunt het platform Wijzer In geldzaken vanaf de oprichting financieel en inhoudelijk.

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.