Annelou van Noort

Annelou is zakgeldexpert en specialist in financiële opvoeding. Met slimme tools, praktische tips en creatieve opdrachten laat ze zien hoe ontzettend leuk en leerzaam omgaan met geld kan zijn. Vervolgens is het aan de ouders en de kinderen om een eigen weg uit te stippelen. Als moeder van drie weet Annelou immers dat ieder kind anders is en dus ook een eigen route kiest. Zo wordt een financiële opvoeding een gezamenlijk avontuur. Samen ontdekken, samen leren, samen groeien … Zeker weten dat kinderen daar de rest van het leven profijt van hebben!

Tel je geld

Annelou is schrijfster van het boek ‘Tel je geld’ (meer dan 30.000 verkochte exemplaren). Het is een zakgeldboek waarmee kinderen meer leren over de waarde van geld en een eigen geldadministratie kunnen bijhouden. Het is geschreven voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Zakgeld workshop

Tijdens de Week van het Geld biedt Annelou een gratis Instagram Zakgeld workshop aan. Iedere dag worden de meest gestelde vragen over zakgeld beantwoord en ontvang je praktische tips en adviezen om thuis met zakgeld aan de slag te gaan.


Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.