28 maart
t/m
1 april 2022

Axilius Bewindvoering

Axilius Bewindvoering is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI). Wij beschikken inmiddels over ruim vijf jaar ervaring in het voeren van beschermingsbewind en zijn ons zeer bewust van de verantwoordelijkheden. Onze maatschappij wordt steeds ingewikkelder. Juist ook met betrekking tot financiële zaken. Mensen hebben daarom steeds vaker en om diverse redenen behoefte aan professionele hulp bij het regelen van hun financiële zaken.

In voorkomende gevallen blijkt het noodzakelijk om iemands vermogen onder bewind te stellen. Dit gebeurt nadrukkelijk ter bescherming van de klant en diens vermogen, vandaar de term beschermingsbewind. Het daadwerkelijk aanvragen van beschermingsbewind is een grote stap. Het is een grote opgave om je vertrouwen op financieel gebied in een ander te stellen.

Bij ons kantoor staat te allen tijden de onder bewind gestelde klant centraal, waarbij persoonlijk contact en het opbouwen van een vertrouwensrelatie centraal staat. De medewerkers beschikken, ieder met zijn of haar persoonlijke expertise, allen over uitgebreide ervaring en vakinhoudelijke kennis. Bij Axilius Bewindvoering weten wij dan ook als geen ander dat financiële educatie op jonge leeftijd zeer belangrijk is.

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.