Dyme

Dyme bouwt slimme digitale oplossingen voor alledaagse financiële problemen. Hierbij ligt de nadruk op abonnementenbeheer: Dyme ondersteunt gebruikers bij het op orde krijgen van alle vaste lasten en het identificeren van mogelijke besparingen.

Vervelende financiële gevolgen

De meeste jongeren zijn digitaal erg vaardig, maar missen veel vaardigheden op administratief gebied. Dit kan vervelende (financiële) gevolgen hebben, zoals het missen van betalingstermijnen, onverwacht geldgebrek of zelfs schulden.

Abonnementseconomie

De opkomst van de abonnementseconomie - waarin de betalingen voor diensten/producten meer en meer worden uitgespreid over langere periodes - helpt hier niet aan mee. Jongeren, die veelal van dag tot dag leven, verliezen snel het overzicht op hun financiën door de groeiende hoeveelheid maand- of zelfs jaarbetalingen.

Door jongeren te informeren over de gevolgen van langlopende contracten en hen handige, praktische tools te bieden voor financieel overzicht en controle, hoopt Dyme hen te behoeden voor de verleidingen van de abonnementseconomie.


Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.