Gemeente Haarlem

In de Week van het geld worden op diverse scholen gastlessen gegeven door de gemeente Haarlem. Tijdens deze lessen wordt aandacht besteed aan het voorkomen van schulden en hoe om te gaan met zakgeld. De gemeente Haarlem geeft deze gastlessen niet alleen tijdens de week van het geld, maar gedurende het hele schooljaar op zowel basisscholen als op het voortgezet onderwijs.

Week van het geld Haarlem

Gemeente Haarlem is één van de actievere gemeenten tijdens de Week van het geld. Steeds meer gemeenten in Nederland organiseren tijdens de Week van het geld op lokaal niveau een eigen programma. Dit doen zij in samenwerking met zowel landelijke als regionale en lokale partners. Deze aanpak biedt gemeenten de mogelijkheid om actief te communiceren over het stimuleren van financiële vaardigheden als onderdeel van de lokale aanpak in het kader van armoede en schulden.

Wijzer in geldzaken stimuleert deze ontwikkeling o.a. door het ondersteunen en faciliteren van gemeenten bij de uitwerking van hun beleid en met de inzet van een lokaal Week van het geld logo. Lees hier hoe een persoonlijk logo aan te vragen en de gebruikersvoorwaarden.Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.