De Kredietbank West-Brabant 

De Kredietbank West-Brabant is onderdeel van de directie Dienstverlening van de Gemeente Breda. Ze zijn lid van de NVVK, de Vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren, de landelijke organisatie van schuldhulpverlenende instanties. Ook is de Kredietbank West-Brabant aangesloten bij Sociale Banken Nederland (SBN).

Bewust omgaan met geld
Tijdens de Week van het geld organiseert Kredietbank West-Brabant, van de Gemeente Breda, activiteiten waarmee jongeren worden aangespoord om bewust om te gaan met geld.

Theater voor kinderen en ouders
De Kredietbank West-Brabant is zich bewust van de problematiek van schulden onder jongeren. Tijdens de Week van het geld organiseert Kredietbank West- Brabant een theatervoorstelling waarmee jongeren worden aangespoord om bewust om te gaan met geld en worden er in samenwerking met Instituut Maatschappelijk Welzijn Breda, Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso en Rosmalen gerechtsdeurwaarders gastlessen verzorgd. Daarnaast organiseert de Kredietbank West-Brabant ook een event voor ouders. Ouders kunnen gratis de theatervoorstelling Credits bijwonen. 

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.