Mike-E & Spike-Y 

Mike-E & Spike-Y is een theatergezelschap dat educatieve voorstellingen speelt en een actiepakket heeft om zelf te doen in de klas.

Energiek en aansprekend

Wij maken gebruik van video en hippe muziek. Het taalgebruik is dat wat de kinderen ook gebruiken. De karakters vinden zichzelf coole dudes.

Uitstapje

Wij spelen de voorstelling in het theater / gemeenschapshuis of ander soort zaal. Een echt uitje. Maar wij kunnen ook de voorstelling binnen de muren van de eigen school spelen. De voorstelling wordt dan een uitje binnen de eigen school.

Aangepast aan leeftijd

Onze voorstellingen zijn volledig aangepast aan de belevingswereld van de kinderen. Zo gemaakt dat wij het soms saaie onderwerp tot iets aansprekends maken.

Ervaren acteurs en technici

Onze acteurs hebben honderden voorstellingen gespeeld voor de doelgroep`. Onze technici zijn ervaren in hun beroep.

Interactief

De voorstellingen van Mike-E en Spike-Y zijn interactief, bevatten live gezongen liedjes, actuele muziek dus van stilzitten geen sprake.

Week van het geld

Kinderen die al op jonge leeftijd leren hoe ze met geld om moeten gaan, komen later minder vaak in de financiële problemen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen goed worden voorbereid op financiële zelfstandigheid.  Wij hebben daarom diverse voorstellingen in ons repertoire waardoor kinderen spelenderwijs meer leren over financiën. 

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.