PGB Pensioendiensten

PGB Pensioendiensten is de uitvoeringsorganisatie van Pensioenfonds PGB. Met ruim 250 medewerkers verzorgen wij de pensioenen van meer dan 300.000 mensen. Ook beheren wij een vermogen van ruim € 25 miljard. Ons doel is zorgen voor een goed, stabiel en betaalbaar pensioen voor werknemers uit allerlei uiteenlopende sectoren.

Pensioenbewustzijn bij studenten

Als pensioenfonds vinden we het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan het vergroten van pensioenbewustzijn. De doelgroep bij wie we dit vooral belangrijk vinden, zijn mbo studenten. Juist op het moment waarop de eerste baan in beeld komt is het belangrijk jongeren voor te bereiden op hun financiële toekomst. En misschien zelfs nu al bij hun bijbaan naast de opleiding.  We maken de studenten bewust dat ze straks gaan werken voor twee inkomens: dat van nu en dat van later!

Gastles voor MBO studenten

Daarom is het relevant om tijdig bij de arbeidsvoorwaarde pensioen stil te staan. Tijdens een gastles laten we mbo studenten op een leuke en interactieve manier kennismaken met pensioen en vergroten we het pensioenbewustzijn. De gastlessen geven we gedurende het hele schooljaar en natuurlijk ook tijdens de Week van het geld.

PGB Pensioendiensten is lid van de Pensioenfederatie. 

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.