PLANgroep

PLANgroep is specialist in schuldhulpverlening en budgetbeheer. Wij zijn een bewezen betrouwbare partner voor gemeenten met 30 jaar ervaring. Ruim 60 gemeenten maken gebruik van onze uitgebreide dienstverlening. In opdracht van deze gemeenten verzorgen we regelmatig gastlessen op basisscholen over verstandig omgaan met geld en andere preventieve activiteiten.

Preventie op basisscholen

Voorkomen is beter dan genezen en jong geleerd is oud gedaan. PLANgroep is ervan overtuigd dat financiƫle educatie bijdraagt aan het voorkomen van schulden. Onze gastlessen zijn interactief en vaak in spelvorm. Door met onze gastlessen aan te sluiten bij de belevingswereld van basisschoolleerlingen vergroten we de financiƫle kennis en bewustwording. De kinderen leren tijdens de lessen verstandig om te gaan met geld. Onderwerpen die we bespreken zijn zakgeld, kasboekjes, sparen en de gevaren van reclame. Als thuisopdracht maken de kinderen een spaarplan.

Ouders van basisschoolleerlingen

Aansluitend op de preventielessen voor basisschoolleerlingen worden speciale themabijeenkomsten voor de ouders van deze leerlingen georganiseerd.

De gemeenten waar PLANgroep actief is
PLANgroep treft u aan in de volgende gemeenten: Albrandswaard, Almere, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Barendrecht, Beek, Beesel, Bergen, Bodegraven-Reeuwijk, Boxmeer, Bunschoten, Cuijk, Diemen, Drechterland, Echt-Susteren, Enkhuizen, Gennep, Grave, Groesbeek, Heerenveen, Hellevoetsluis, Hoorn, Horst aan de Maas, Houten, Huizen, ISD Kop van Noord-Holland, Koggenland, Langedijk, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Leudal, Lopik, Maasgouw, Medemblik, Millingen aan de Rijn, Mill, Montfoort, Mook en Middelaar, Nederweert, Zuidplas, Nijkerk, Opmeer, Oss, Ouder Amstel, Oudewater, Ridderkerk, Rijnwaarden, Roerdalen, Schinnen, St. Anthonis, Stede Broec, Stein, Stichtse Vecht, Ubbergen, Venlo, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Wychen.

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.