Profez

Profez is een landelijke organisatie van zelfstandige bewindvoerders, mentoren en budgetbeheerders. We werken nauw samen en dat maakt onze werkwijze uniek; één contactpersoon, geen wachttijden, een goede bereikbaarheid en specialistische kennis. Onze cliënten zijn geen nummer en worden met wederzijds respect en aandacht behandeld. Zo proberen we hun financieel gedrag (verder) te ontwikkelen en ze (zelf of met hulp) redzaam te maken.

Beperken of nog liever voorkomen van financiële problemen

Wij proberen met andere partijen, zoals bijvoorbeeld zorginstellingen, woningbouwverenigingen, gemeenten en werkgevers actief samen na en mee te denken over oplossingen om financiële problemen te beperken en waar mogelijk te voorkomen. Op die manier willen wij onze ervaringen delen en ze op een positieve manier teruggeven aan de maatschappij, in het belang van het Nederland van morgen.

Kunnen omgaan met geld is een basisvaardigheid die nodig is om jezelf in de huidige maatschappij staande te kunnen houden. Leren omgaan met geld is dan ook van groot belang! En daarmee kun je niet vroeg genoeg beginnen: jong geleerd is oud gedaan. Daarom ondersteunen we van harte de Week van het Geld.

Gastlessen

We willen een actieve bijdrage gaan leveren aan het geven van gastlessen. Herhaling is de beste leermeester, dus wat ons betreft blijft dat niet beperkt tot alleen de projectweek.
We richten ons graag ook op de (ouders van de) groep 16/17 jarigen. Naast het (leren) omgaan met eigen geld blijkt bij die categorie informatie over de financiële gevolgen van de naderende meerderjarigheid zeer welkom.

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.