Qredits

EigenBaas is een initiatief van Qredits, het grootste alternatieve financieringskanaal van Nederland.

Qredits zet hun kennis en ervaringen uit de praktijk breed in. Niet alleen in het bedrijfsleven maar ook op scholen. Zij vinden het belangrijk om (jonge) ondernemers en studenten te enthousiasmeren en stimuleren. Want hoe beter ze zijn voorbereid, hoe groter de kans van slagen is als ze voor zichzelf willen beginnen. Daarom heeft Qredits speciaal voor jongeren in het voortgezet en beroepsonderwijs het EigenBaas-programma ontwikkeld. Het EigenBaas-programma bestaat uit de e-learning Ik word EigenBaas en uit verschillende lessen op school die worden gegeven door professionals uit het bedrijfsleven of door ondernemers zelf. Met de e-learning schrijven de leerlingen een eigen ondernemingsplan.

Qredits vindt het erg belangrijk dat jongeren al vroeg in aanraking komen met ondernemerschap en geld. Immers zij zijn de toekomst en het is belangrijk dat zij goed opgeleid en voorbereid worden tot ondernemende mensen. Want ondernemende mensen zorgen voor meer activiteit en productiviteit.

De Week van het Geld is een prachtige mogelijkheid om de hoeveelheid goede initiatieven die er zijn om jongeren op te leiden, in het daglicht te zetten. En de jongeren, de scholen en Nederland te laten zien hoe belangrijk het is dat jongeren al vroeg in aanraking komen met geld en alles wat daarbij komt kijken. 

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.