NTR Schooltv

NTR Schooltv doet weer mee met de landelijke Week van het Geld. De bekende wekelijkse programma’s Koekeloere, Huisje Boompje Beestje, Nieuws uit de Natuur en het Schooltv-weekjournaal besteden extra aandacht aan het omgaan met geld. Thema’s hierin zijn bijvoorbeeld sparen, zakgeld, verzekeren en de geschiedenis van geld. De programmering van Schooltv sluit aan op de leerdoelen. Daarnaast wordt SpangaS Leergeld uitgezonden op Z@ppelin24.  

NTR is de onafhankelijke publieke omroep, waarin NPS, Teleac en RVU hun krachten en kwaliteiten bundelen sinds de fusie op 1 januari 2011.

De NTR is gespecialiseerd in informatie, educatie en cultuur en heeft aandacht voor jeugd en diversiteit.

De programma’s van de NTR kenmerken zich door kwaliteit, betrouwbaarheid, objectiviteit, toegankelijkheid en creativiteit. Het zijn programma’s met inhoud, die inspireren en een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van mensen. Hiermee draagt de NTR bij aan een democratische kennissamenleving. Gericht op actieve, zelfstandige en nieuwsgierige mensen waarbij hun waarden met respect worden behandeld. De NTR maakt gebruik van radio, televisie, internet, themakanalen en on demand services.

De NTR verzorgt met een betrouwbare en respectvolle werkwijze programmering op de kerntaken van de Nederlandse Publieke Omroep. Hiermee is de NTR een belangrijke peiler in het bestel.

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.