Swalef

Omdat financieel bewustzijn in het algemeen en pensioenbewustzijn in het bijzonder hun aan het hart gaat en dat volgens het drietal begint bij interesse opwekken bij de jeugd sloegen Diede Panneman, Monica Swalef en Kornelis Wetsema de handen ineen. Met het kinderboek ‘Niels & het geldmysterie’, geschreven door Karin Merkus, als resultaat: een boek om kinderen al op jonge leeftijd op een leuke en leerzame manier te laten nadenken over (toekomstig) geld. Zo gaat het over sparen, rente, de bank, hypotheken en ook over pensioen. Pensioen is immers geld voor later.

Een korte introductie van het drietal:

Bij Sprenkels en Verschuren

werken actuarissen en consultants die over complexe vraagstukken op het terrein van pensioen, verzekeren, financieel risicomanagement en beleggingen adviseren. Diede Panneman schrijft regelmatig columns.

Swalef is een pensioenjuridisch adviesbureau dat werkgevers, ondernemingsraden, pensioenfondsen, verzekeraars, PremiePensioeninstellingen, Algemeen Pensioenfondsen (apf-en), en anderen adviseert over complexe pensioenjuridische kwesties. Ook heeft Swalef een academie die pensioenopleidingen verzorgt voor de pensioensector. Swalef deelt graag haar kennis via haar wekelijkse nieuwsberichten en social media. Monica Swalef schrijft regelmatig boeken, columns en vakmatige artikelen.

Catapult is een veelzijdig communicatiebureau. Catapult creëert: vertrouwen, strategieën, conversaties en content. Catapult is sinds 2011 actief in de pensioensector en werkt inmiddels voor pensioenfondsen, uitvoerders, adviseurs, juristen, advocaten, investeerders en een PremiePensioenInstelling. Kornelis Wetsema schreef al een boek over pensioencommunicatie. 

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.