ThiemeMeulenhoff

ThiemeMeulenhoff is dé educatieve mediaspecialist en levert educatieve oplossingen voor het Primair Onderwijs, het Voortgezet Onderwijs, Beroepsonderwijs en Hoger Onderwijs. Deze oplossingen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de onderwijsmarkt en dragen bij aan verbeterde leeropbrengsten en individuele talentontwikkeling. ThiemeMeulenhoff haalt het beste uit élke leerling.

ThiemeMeulenhoff vindt het belangrijk om kinderen uit groep zeven en acht bewust met geld te leren omgaan en ze voor te bereiden op de uitdagingen van morgen. Daarom heeft zij in samenwerking met Deloitte en het Nibud het Nibud Geldexamen ontwikkeld. Het Geldexamen bereidt kinderen van de basisschool voor op de volgende stap naar het voortgezet onderwijs. Er komt dan veel meer op hen af qua financiën en verleidingen. Denk bijvoorbeeld aan de kantine, maar ook aan schooluitjes, kleedgeld en de mobiele telefoon.

De 8 lessen rondom het Nibud Geldexamen kunnen worden ingepast in het bestaande lesprogramma. De Week van het Geld is natuurlijk een mooi moment om te starten met het lesprogramma.

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.