12 t/m 16 maart 2018

VPRO

Zapp Echt Gebeurd is een digitaal platform vol echte verhalen over kinderen. Je vindt hier bijna 200 jeugddocumentaires non-stop online en het aanbod breidt zich voortdurend uit. Ook kun je een speciale lesbrief downloaden om de films in de klas te behandelen. Meer info: www.zappechtgebeurd.nl/onderwijs

Junior Reporters
Maar er is meer: vanuit het hele land doen onze vaste junior reporters verslag. De reporters, bestaande uit jongeren tussen de 9 en 14 jaar, gaan voor de site met een camera op pad om de wondere wereld te ontdekken. Smaakt dit naar meer? Pak je mobiel of camera, film erop los en ga zelf aan de slag. Via de speciale Zapp-mixer, kunnen bezoekers hun eigen filmpje uploaden, monteren en delen met vrienden.

Partners
Zapp Echt Gebeurd wordt beheerd door de VPRO, maar is omroepbreed van aard. Daarnaast wordt gezocht naar een goede aansluiting en samenwerking met diverse partijen zoals IDFA, Cinekid, het Mediafonds, diverse musea, festivals en filmhuizen.

Zapp Echt Gebeurd haakt in op actuele en maatschappelijke kwesties en heeft voor de Week van het Geld een aantal ideeën om bewustwording van geld onder kinderen te stimuleren. 

Naar de website