Welten

Verandering is de nieuwe constante in de financiële dienstverlening. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, de sector wordt blijvend geconfronteerd met nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe marktpartijen doen hun intrede en het gedrag van consumenten verandert snel. Welten is er om financieel dienstverleners te helpen effectief om te gaan met deze uitdagende omstandigheden. Dat doen we met een in de markt unieke combinatie van diensten, waarmee we opdrachtgevers op diverse vlakken ondersteunen. 

De Nieuwe Financieel Professional

Ontwikkeling staat centraal in de carrière van iedere Weltenprofessional. Naast vakinhoudelijke bekwaamheid besteden we daarbij nadrukkelijk aandacht aan het ontwikkelen van de vaardigheden die juist in deze tijd van financieel professionals worden gevraagd. Samenwerking, zelfsturing en ontwikkeling, probleemoplossend vermogen, verbinden en verbeteren: het zijn sleutelcompetenties waaraan nadrukkelijk aandacht wordt besteed in onze opleidingsprogramma's. 

Integrale oplossingen

Welten levert projectmatige oplossingen voor business procesuitdagingen. Na een introductiegesprek en inventarisatie komen we met een voorstel om werkzaamheden en processen slimmer te organiseren. Er kan gekozen worden voor uiteenlopende samenwerkingsvormen, zoals detachering, outsourcing, managed insourcing, of een combinatie hiervan.    

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.