Bibliotheek Oss

Wij zijn de Bibliotheek! Wij zijn hier om met jou te praten over inspirerende boeken, goede muziek, boeiende films en maatschappelijke ontwikkelingen. We zijn betrokken en nemen voor actief deel aan de gemeenschap. Bedoeld om het individu te laten nadenken over zijn plaats in de wereld, over de vraag hoe hij zich verhoudt tot anderen, tot het gezicht van de ander. De waarde van de bibliotheek is dat we een brug bouwen tussen object en subject. Door middel van lezen, leren en informeren.

Wanneer 

Op zaterdag 28 maart, van 11.00- 16.00 uur, laat Bibliotheek Oss zien dat Goed omgaan met Geld Goud waard is. Daarmee sluiten wij de Week van het geld af.

Wat 

Er zijn lezingen voor ouders èn hun puber/bijna student, workshops voor kinderen van groep 7 en 8. Spelenderwijs leren voor kinderen van de basisschool. Een pensioenspreekuur voor iedereen met een pensioenvraag. Een plein met informatie over financiën en life-events. En een informatiemarkt met partijen die actief zijn in Oss op het gebied van hulp bij financiën.

Kortom een leuke en leerzame dag boordevol lezingen en workshops op het gebied van geld en geldzaken.

Naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.