Gastdocent worden

Tijdens de Week van het geld, verzorgen medewerkers van banken, verzekeraars en andere organisaties digitale/online gastlessen om basisschoolleerlingen te leren omgaan met geld. Gastlessen Bank voor de klas worden nog dit hele schooljaar gegeven, vanaf 22 maart tot en met 11 juni 2021.

Gastles op afstand tijdens Week van het geld 2021

Dit jaar bieden we scholen online/digitale gastlessen op afstand aan van banken (Cashquiz) en verzekeraars (Fix je Risk). In verband met COVID-19 kunnen wij geen gastdocenten naar de scholen sturen. 

Als medewerker van een bank, verzekeraar of andere financiële instelling heb je de mogelijkheid om gastdocent te worden tijdens de Week van het geld, mits die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Banken of het Verbond van Verzekeraars. Elke aangesloten bank of verzekeraar heeft een coördinator voor de gastlessen aangewezen. Voor het geven van een gastles kun je met deze coördinator contact opnemen.

Medewerkers van de Belastingdienst en het Ministerie van Financiën zullen deze 10e Week van het geld geen gastlessen geven.

Gastlessen geven?

Wil je gastlessen geven tijdens de Week van het geld? Het is daarbij van belang dat jouw werkgever deelnemer is of wordt van de Week van het geld.

Neem contact op via info@wijzeringeldzaken.nl voor meer informatie.  

Bewaar deze informatie
download als pdf
Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.