27
t/m
31 maart 2023

Hare Majesteit Koningin Máxima opende de NOT 2017 - Week van het geld

dinsdag, 24 januari 2017

Hare Majesteit Koningin Máxima opende op dinsdagochtend 24 januari de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2017 met een officiële gongslag. Dat deed zij in het gezelschap van minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in de Jaarbeurs in Utrecht. Na de opening brachten de koningin en de minister een bezoek aan de stand van Wijzer in geldzaken voor een gesprek over leren omgaan met geld in het voortgezet onderwijs. 

Dubbele gongslag

Om de verbinding tussen de financiële wereld en de wereld van het onderwijs zichtbaar te maken, opende klas TH2B van CSG Willem de Zwijger uit Schoonhoven eerder op dinsdagochtend de Amsterdamse handelsbeurs met eveneens een slag op de gong. Na deze gongceremonie reisde een afvaardiging van de klas naar de onderwijsbeurs in Utrecht. Daar volgde op de stand van Wijzer in geldzaken een gesprek met Koningin Máxima en minister Bussemaker.

Unieke Donald Duck Week van het geld special zeer gewild

De eerste dag van de NOT was zeer geslaagd. Veel leerkrachten uit het primair en voortgezet onderwijs bezochten de stand van Wijzer in geldzaken. Op de stand vinden bezoekers informatie over het lesmateriaal van Wijzer in geldzaken en van de partners. Ze kunnen ook direct lespakketten bestellen.

Iedere bezoeker ontvangt een exemplaar van de speciale uitgave van de Donald Duck die ter gelegenheid van de Week van het geld 2017 is gemaakt. Leerkrachten ontvangen bij ieder lespakket een set van 30 Donald Ducks voor hun klas.

Bezoek ons ook op de NOT

Wijzer in geldzaken is van 24 tot en met 28 januari aanstaande aanwezig op de grootste vakbeurs voor onderwijsprofessionals, om leren omgaan met geld in het basis- en voortgezet onderwijs onder de aandacht te brengen. We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze stand. Je vindt ons in Hal 9, stand A050 (ons paarse spaarvarken zie je al van ver!). Registreer hier voor gratis toegang.

Week van het geld 2017

De Week van het geld vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 31 maart . Lees meer over alle activiteiten op onze vernieuwde site www.weekvanhetgeld.nl

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.