27
t/m
31 maart 2023

Bezoek de stand van Wijzer in geldzaken tijdens de NOT 2023

Wijzer in geldzaken staat van 24 t/m 28 januari 2023 weer op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs in Utrecht. De NOT is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs. Onze stand staat in het teken van leren omgaan met geld. 

Door het aanleren van gezond financieel gedrag op jonge leeftijd, zullen kinderen in de toekomst beter voorbereid zijn om financieel op eigen benen te staan.

Beleef de Bedwing de bling experience...

Centraal op de stand staat de Bedwing de bling experience: Met welke verleidingen hebben leerlingen vandaag de dag allemaal te maken? Hoe gaan leerlingen met deze verleidingen om? En hoe kan je als leerkracht helpen?
Beleef dit in de experience op onze stand!

Bij de experience ontvang je de Bedwing de bling poster, en een tegelles om in aanloop naar de Week van het geld met het thema Bedwing de bling aan de slag te gaan. 

...en vraag de gratis gadget aan!

Ook kan je na afloop van de experience de gratis gadget aanvragen. Deze gadget is exclusief voor bezoekers van de Bedwing de bling experience (en is aan te vragen t/m 3 februari 2023)

Je kan kiezen uit de volgende gadgets:

  • Kletspot: In de kletspot zitten verschillende gesprekskaartjes om met leerlingen in gesprek te gaan over geld
  • Kletsdoosje: In het kletsdoosje zitten net als in de kletspot gesprekskaartjes over geld, alleen dan compacter verpakt
  • Spaarvarkentjes: Een set van 30 stuks kleine spaarvarkentjes om uit te delen in de klas, om leerlingen te stimuleren geld te sparen

Registreren NOT 2023

Registreer je hier gratis voor de NOT. We kijken uit naar je bezoek op onze stand!

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.