27
t/m
31 maart 2023

Eindejaarsmusical Als ik later groot ben!

De klas van juf Eva, de leukste juf van de school, heeft grootste plannen: samen gaan ze geld inzamelen voor een geweldige afsluiting van hun tijd op de basisschool.  Samen hebben ze gekozen: het wordt het concert van megaster Joy Rider! Ze zetten zich allemaal voor meer dan 100% in, maar ze merken dat iedereen een ander idee heeft over hoe met geld om te gaan. Van elkaar leren ze een heleboel en het gaat dan ook de goede kant op. Het doel is bijna bereikt als er iets vreselijks gebeurt: al het geld wordt gestolen. Wat nu? Er is niet veel tijd over...  

Hoe maak je van je musical een kaskraker?

Je wilt natuurlijk niet dat je straks met de hele klas voor een lege zaal staat! Daarom is reclame belangrijk. Laat iedereen weten dat jullie de musical gaan opvoeren door bijvoorbeeld affiches op te plakken in de school, op je sportclub of op andere plekken waar veel mensen komen. Wel eerst even vragen of het mag!

Alle plaatsen in de zaal bezet is natuurlijk geweldig! Maar hoe houd je in de gaten of je voldoende plek hebt? Download hier de toegangsbewijzen, zodat je precies weet hoeveel bezoekers er naar je voorstelling komen. Je kunt ook een kleine toegangsprijs vragen. Je hebt dan net als de groep 8 uit de musical de mogelijkheid om de opbrengst te gebruiken voor een goed doel.

Misschien mag je wat over de musical schrijven op de website van de school of mogen jullie een extra opvoering geven voor een goed doel. Dat kun je dan ook nog aan de krant laten weten of de lokale tv omroep.

Is er over de musical een stukje in de krant geplaatst? Stuur dan een mailbericht met een kopie van het artikel weekvanhetgeld@verzekeraars.nl en win een leuke verrassing!

Musicalpakket bestellen of downloaden

Het musicalpakket, bestaande uit script, handleiding, notenschrift, cd met ingezongen liedjes en een dvd met de registratie van de musical kun je hier vinden.

Downloads

Tekst liedje.pdf

Muziek.mp3

Muziek met zang.mp3

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.