23 t/m 27 maart 2020

Geldheld fotowedstrijd

Ben jij een held met je geld?

Meedoen?

Vanaf 4 maart t/m 12 april 2019 kun je samen met je klas meedoen aan de geldheld wedstrijd en kans maken op één van de 10 geld-zitzakken voor op school!

Praten over geldzaken is belangrijk en helpt bij het leren omgaan met geld. Wij zijn benieuwd hoe jij er uitziet als geldheld en waarom jij en / of je vrienden of klasgenoten (ook) geldheld(en) zijn. 

Hoe doe je mee? 

Enthousiasmeer je klas en maak samen een foto waarop jullie laten zien dat je een geldheld bent!  

Stap 1:

Denk na over waarom jij een geldheld bent en hoe je dat zou kunnen laten zien op een foto.  Maak eventueel gebruik van de fotoprops op deze website. 

Stap 2:

Neem een goede, scherpe foto van jezelf, jouw vrienden en / of de klas als geldheld(en).

Stap 3:  

Upload de foto op www.weekvanhetgeld.nl/wedstrijd met naam en contactgegevens erbij. Doe dit vóór 13 april 2019. Vergeet niet een favoriete foto van een geldheld te liken! Wanneer jouw foto de meeste likes krijgt, en je in de top 3 komt, win je namelijk ook de geldheld zitzak!

Stap 4:

En dan is het wachten...  Na 12 april worden er 7 winnaars getrokken uit de inzendingen en winnen 3 foto's een zitzak omdat ze de meeste likes hebben gekregen.  Als je hebt gewonnen, informeert Wijzer in geldzaken jou hierover. Lees hier ook de actievoowaarden.


Details
Waar:
Overig
Op school
Thuis
BSO
Voor wie:
groep 4
groep 5-6
groep 7-8
Type activiteit:
scholenwedstrijd
zelf doen
Voorbereiding:
Geen
Kosten:
Geen
Wanneer:
4-3 t/m 12-04-2019
Leuke activiteit?
Deze activiteit wordt aangeboden door:
Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.