Over deze week

De Week van het geld is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ wil het platform kinderen en jongeren voorbereiden op financiële redzaamheid in de toekomst. De Week van het geld is een belangrijke aanjager voor het structureel stimuleren van financiële vaardigheden van kinderen en jongeren, zowel op school als thuis. Van 22 tot en met 26 maart 2021 vieren we samen met onze partners, deelnemende partijen en gemeenten de 10e editie van deze projectweek.

10 jaar Week van het geld

De Week van het geld is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste projectweken in het onderwijs. Lees hier meer over 10 jaar Week van het geld.

Activiteiten 2021

De Week van het geld gaat in 2021 gewoon door! Maar vanwege COVID-19 zal de focus liggen op online activiteiten. Wil je zien wat je thuis of op school kan doen? Bekijk alle activiteiten.

Deelnemende partijen

Deze partijen nemen actief deel aan de Week van het geld. Bekijk het overzicht van alle deelnemende partijen.

Lokale Week van het geld

Gemeenten kunnen actief deelnemen door een lokale Week van het geld te organiseren. Neem voor meer informatie contact op met Oscar de Grave, projectleider Week van het geld.

Thema 2021: goed omgaan 
met geld is goud waard!

Help! Ik zoek informatie!
Klik hier en vind het

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.