Week van het geld
11
t/m
15 maart 2024

Over deze week

De Week van het geld is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ wil het platform kinderen en jongeren voorbereiden op financiële redzaamheid in de toekomst. De Week van het geld is een belangrijke aanjager voor het structureel stimuleren van financiële vaardigheden van kinderen en jongeren, zowel op school als thuis. 

Tijdens de Week van het geld, maar ook op andere momenten, kun je met lesmateriaal en activiteiten aandacht besteden in de klas aan leren omgaan met geld.

Thema Week van het geld 2024

Van 11 t/m 15 maart 2024 is de volgende editie van de Week van het geld! Met het thema ‘Hoe ben jij je GELD de BAAS?’ leer je jouw leerlingen hoe ze een ware ‘baas’ kunnen worden over hun eigen financiën. We hebben gratis materialen beschikbaar voor het po, vo en mbo. Doe jij met jouw klas ook mee?

Deelnemende partijen

Verschillende organisaties doen actief mee aan de Week van het geld. Benieuwd naar welke organisaties allemaal mee hebben gedaan? Bekijk het overzicht van alle deelnemende partijen.

Lokale Week van het geld

Gemeenten kunnen actief deelnemen door een lokale Week van het geld te organiseren. Bekijk welke gemeenten actief mee hebben gedaan en neem voor meer informatie contact op met Oscar de Grave, projectleider Week van het geld.

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.