27
t/m
31 maart 2023

Voor de pers

Op zoek naar een specifiek bericht? Maak gebruik van de zoekfunctie, neem contact op met één van onze woordvoerders via pers@wijzeringeldzaken.nl of bel met Ariane Kleijwegt (0621648213).

Laatste persberichten

Koningin Máxima vrijdag te gast bij NPO FunX

31 maart 2022
Koningin Máxima komt vrijdag 1 april bij FunX-dj Fernando Halman in de uitzending om samen met twee jongeren in gesprek te gaan over geldzaken. Tijdens de ochtendshow ‘Start met Fernando’ spreekt zij over het belang van financiële gezondheid en behandelt zij vragen van luisteraars over financiën. NPO FunX heeft de handen ineengeslagen met Wijzer in geldzaken en besteedt een week lang extra aandacht aan de Week van het geld.

40% mbo-studenten koopt weleens op afbetaling

25 maart 2022
40% van de studenten koopt zo nu en dan tot vaak op afbetaling. Van de studenten die weleens op afbetaling kopen, geeft 64% aan dat het nooit voorkomt dat ze niet op tijd kunnen terugbetalen. Voor 36% vormt dit soms tot vaak een probleem. Dit blijkt uit representatief onderzoek van Wijzer in geldzaken, uitgevoerd onder 1.000 mbo-studenten, in het kader van de Week van het geld 2022 die maandag 28 maart van start gaat.
Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.