Week van het geld
27
t/m
31 maart 2023

Week van het geld 2023 geopend door Koningin Máxima

27 maart 2023
Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken, heeft vanochtend in de Jaarbeurs in Utrecht de 12e editie van de Week van het geld geopend. Ze deed dit samen met minister van Financiën, Sigrid Kaag. Medewerkers uit de financiële sector geven de hele week gastlessen over geldzaken op basis- en mbo-scholen. Het thema dit jaar is ‘Bedwing de bling’.

Veel kinderen worden verleid tot aanschaf ‘wannahaves’ door advertenties op smartphone

27 maart 2023
Ruim 80% van de ondervraagde kinderen geeft aan dat ze het moeilijk vinden om die verleiding te weerstaan. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van Wijzer in geldzaken bij de start van de Week van het geld met als thema ‘Bedwing de bling’. De week wordt geopend door Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van het platform Wijzer in geldzaken. Ze doet dit samen met Sigrid Kaag, minister van Financiën en Sharon Dijksma, burgemeester van Utrecht.

Koningin Máxima opent de Week van het geld 2023

21 maart 2023
Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken, opent maandagochtend 27 maart de 12e editie van de Week van het geld in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze week geven medewerkers uit de financiële sector duizenden gastlessen aan het basisonderwijs en mbo-scholen over het belang van goed omgaan met geld.
Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.