Week van het geld
24
t/m
28 maart 2025

Disclaimer & privacy

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig en/of onjuistheden bevat. Wijzer in geldzaken sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke dan ook voortvloeiende uit het gebruik van deze website.

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk informeren en van advies dienen, maar het opvolgen van de adviezen en de aanschaf van beschreven producten of diensten geschiedt uiteraard op eigen risico.

Week van het geld

Wijzer in geldzaken heeft de randvoorwaarden voor de Week van het geld duidelijk gecommuniceerd naar alle deelnemende partijen maar is niet aansprakelijk voor de uitvoering van de activiteit. Wijzer in geldzaken heeft tevens geen inspraak in de bedrijfsvoering van de deelnemende partijen en kan derhalve geen waarborgen afgeven over de kwaliteit van de dienstverlening in algemene zin. 

Privacy

De website Week van het geld maakt gebruik van Google Analytics om het website-gebruik te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.  De informatie die Wijzer in geldzaken via Google Analytics verzamelt is  geanonimiseerd. 

Persoonsgegevens die (al dan niet) via deze site worden verzameld, gebruikt Wijzer in geldzaken alleen voor het doel waarmee je ze hebt achtergelaten. Voor de volledige privacy statement in verband met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwijzen we je naar deze bijlage

Je kunt deze website anoniem raadplegen. Wijzer in geldzaken verzamelt geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site.

Als je via het contactformulier van deze website een bericht achter laat, vragen wij naar je naam en e-mailadres voor de beantwoording van de vraag. Meld je jezelf aan voor onze nieuwsbrief, dan worden jouw gegevens uitsluitend gebruikt voor de verzending. Wanneer je je afmeldt voor deze service, worden jouw gegevens van onze verzendlijst verwijderd.

Kom je onjuistheden tegen, dan stellen wij het op prijs als je deze aan ons doorgeeft. Dit kan via het contactformulier of via ons e-mailadres info@wijzeringeldzaken.nl

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.