Week van het geld
24
t/m
28 maart 2025

Terugblik docentendag ‘Geldlessen voor de toekomst’

18 juni 2024
De docentendag 'Geldlessen voor de toekomst' op 10 juni jl is druk bezocht. 250 leraren, docenten en coördinatoren uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo kwamen samen met experts uit de financiële sector. Demissionair minister van Financiën Steven van Weyenberg ging in op het belang van leren omgaan met geld op school. Tijdens de workshops van experts werd dieper ingegaan op verschillende financiële thema’s

Leren omgaan met geld centraal tijdens docentendag Wijzer in geldzaken

13 juni 2024
Hoe ga je in de klas aan de slag met financiële educatie? Met welke thema's worstelen jongeren op dit moment? En wat kan de financiële sector doen om daarbij te helpen? Deze vraagstukken stonden centraal tijdens de docentendag ‘Geldlessen voor de toekomst’ in Theater Buitensoos in Zwolle. Wijzer in geldzaken organiseerde deze dag om leraren, docenten en coördinatoren uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo met elkaar en experts uit de financiële sector te verbinden.

Geldlessen voor de toekomst, inspirerende bijeenkomst over financiële educatie

16 mei 2024
Kom jij ook naar deze middag vol inspiratie over jongeren leren omgaan met geld? Minister van Financiën Steven van Weyenberg is onze speciale gast op de docentendag ‘Geldlessen voor de toekomst’ op 10 juni 2024 in Zwolle. ‘Geldlessen voor de toekomst' wordt met trots aangeboden door Wijzer in geldzaken. Werk je in het onderwijs of in de financiële sector? Dan wil je dit niet missen!
Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.