Week van het geld
11
t/m
15 maart 2024

Persoonlijke aflevering van de zitzak!

dinsdag, 22 mei 2018

Tijdens de Week van het geld 2018 konden scholen meedoen met een mindmap wedstrijd en hier een grote zitzak van de Week van het geld mee winnen.  We ontvingen enorm veel mooie inzendingen!  Uiteindelijk hebben we 10 scholen en één extra school kunnen verrassen met de zitzak.  Lees hier meer over de winnaars.

Persoonlijke aflevering

Op dinsdag 22 mei reed onze collega Ineke met een grote Week van het geld zitzak richting Wommels.  Ze was in de buurt en kon daarom de zitzak persoonlijk afleveren in de klas.

Enthousiast

De kinderen van groep 8 van It Fûnemint waren erg enthousiast dat ze gewonnen hadden.  Ook de grootte van de zitzak viel in de smaak.  Er passen best veel kinderen tegelijk op! 

Inzenders en inspiratie

Als snel werd het onze collega duidelijk dat er 7 meisjes verantwoordelijk waren voor de inzending van de mindmap.  Maar de rest van de klas had ze zeker van goede inspiratie voorzien om er zo'n mooie mindmap van te maken!  ;-)  Ben je benieuwd naar de inzending van Wommels?  Bekijk hem hier 

Volgend jaar?

Als er volgend jaar weer een wedstrijd is hopen we natuurlijk dat ook alle kinderen in deze klas weer meedoen met de actie van de Week van het geld.  Op die manier leer je op een leuke manier nadenken over hoe je goed kunt omgaan met geld!  

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.