Week van het geld
11
t/m
15 maart 2024

Gemeenten

Wat kan de Week van het geld voor jouw gemeente betekenen? De Week van het geld wil samen met gemeenten alle jongeren in Nederland goed leren omgaan met geld. Doe jij ook mee?

Wist je dat in meer dan 270 gemeenten basisscholen met de Week van het geld meededen? Grote kans dat jouw gemeente daar tussen zit. Als gemeente kun je ook actief meedoen. De Week van het geld zoekt actief de verbinding met gemeenten. Samen met gemeenten wil de Week van het geld alle jongeren in Nederland goed leren omgaan met geld. Doe jij ook mee?

Wegwijzer Jongeren en Geldzaken

Er zijn veel initiatieven om jongeren met geldzaken te helpen. De Wegwijzer Jongeren en Geldzaken helpt gemeenten makkelijker beleid naar interventies te vertalen. Deel je initiatieven in de Wegwijzer Jongeren en Geldzaken en leer van de ervaringen van andere gemeenten.

Lokale Week van het geld

Is jouw gemeente ook actief met jongeren en geldzaken bezig? Onderschrijft jouw gemeente het belang van financiële educatie als preventietool? Meld je gemeente aan als je aan en organiseer een Lokale Week van het geld

Welke scholen doen al mee?

Benieuwd welke scholen in jouw gemeente al aandacht besteden aan financiële vaardigheden en meedoen met de Week van het geld? Neem contact met ons op voor een overzicht.

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.