Jongerenvoorstelling Rijk

Jongerenvoorstelling over geld en imago

Als jongeren naar de middelbare school gaan wordt eigen geld hebben belangrijker. Je wil je vrienden kunnen trakteren, je eigen lunch kopen in de supermarkt en je imago af en toe upgraden met kleren en hippe gadgets.

Toch groeit iedere jongere anders op en heeft geld in ieder gezin een andere betekenis.  

Voorstelling: Rijk

Rijk geeft inzicht in hoe financiële verschillen onder jongeren hun positie in de groep kunnen bepalen en populariteit positief of negatief kunnen beïnvloeden. 'Rijk' gaat in op hoe jongeren met deze onderlinge verleidingen en onderlinge verschillen kunnen omgaan.   

Eigen belevingswereld

Hoe gaan leerlingen eigenlijk om met verleidingen en hoe ver gaan ze om er bij te horen? De acteurs nemen de jongeren mee in hun eigen belevingswereld en gaan vervolgens interactief in gesprek met de leerlingen over geld uitgeven, geldproblemen, status, populariteit en schaamte als je geen of minder geld hebt. 

Meer informatie over Playback

Duur: 90 minuten inclusief interactief nagesprek

Meer informatie over deze voorstelling en de kosten op jouw school?  Neem contact op via info@tgplayback.nl of via 030 – 2027024

Voor alle voorstellingen geldt dat we die gedurende het hele schooljaar spelen, en extra  rondom en in de Week van het Geld.

Details
Waar:
Overig
Op school
Voor wie:
MBO
VO
Type activiteit:
museum & theater
Voorbereiding:
Geen
Kosten:
Op aanvraag
Wanneer:
Op ieder moment
Leuke activiteit?
Deze activiteit wordt aangeboden door:
Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.