Week van het geld
24
t/m
28 maart 2025

SchuldZero

Jouw wegwijzer in financien

Lancering SchuldZero - Jouw wegwijzer in financien

Het project SchuldZero zorgt voor zichtbaarheid, verbinding en meer samenwerking en wordt daarmee de ‘Wegwijzer in je financiën’ voor jongeren in Den Haag en omstreken.

Met de slogan ‘Zero schulden, zero stress’ spreken ze jongeren aan, die via SchuldZero de weg weten te vinden naar de juiste projecten en trajecten om schulden te voorkomen of op te lossen. Ook worden jongeren maximaal gehoord in het adviseren in een optimale programmalijn financiële educatie en in de jongerencommunicatie die SchuldZero over heel Den Haag uitrolt.

Tijdens de Week van het geld organiseert SchuldZero elke dag een activiteit, die bijdraagt aan de projectdoelen. De eerste fase van de website www.schuldzero.nl gaat live, de social media campagne gaat van start, jongeren zijn op de radio, er start een onderzoek op Haagse scholen naar de bekendheid van financiële hulpverlening, projecten worden bezocht en jongeren doen onderzoek of die projecten het SchuldZero keurmerk verdienen én de jongeren van SchuldZero doen straatinterviews.

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.