Week van het geld
11
t/m
15 maart 2024

Kinderpersconferentie met minister Wopke Hoekstra en YouTuber Dylan Haegens

maandag, 8 maart 2021

In de Week van het geld 2021 draait alles om het thema ‘Goed omgaan met geld is goud waard’. Daarom staat op donderdagochtend 25 maart dan ook de jaarlijkse Kinderpersconferentie met minister Wopke Hoekstra gepland. Deze keer met als speciale gast de bekende YouTuber Dylan Haegens.

Bekijk hier de video van Dylan en minister Hoekstra van Financiën

Vragen van kinderen

Minister Wopke Hoekstra en YouTuber Dylan Haegens beantwoorden vragen van kinderen over goed omgaan met geld. Niet alleen de vragen van de kinderen in de studio worden beantwoord. We schakelen namelijk live over naar klassen in Nederland die een vraag hebben voor de minister of Dylan Haegens.

Stel jouw vraag!

Dit jaar is de Kinderpersconferentie voor het eerst live te volgen via ons YouTube-kanaal. Dus heb jij ook een vraag voor de minister van Financiën of voor YouTuber Dylan Haegens? Stel jouw vraag dan tijdens de live-uitzending via de chatfunctie op YouTube. Wie weet wordt jouw vraag beantwoordt tijdens de Kinderpersconferentie.

Waar en wanneer?

De Kinderpersconferentie is te zien op donderdag 25 maart van 10:00 uur tot 10:50 uur via de livestream op www.weekvanhetgeld.nl/studio. Je vraag insturen kan door de livestream te openen in YouTube. Abonneer je op ons kanaal en krijg een melding wanneer de livestream start.

YouTube Wijzer in geldzaken
Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.