Week van het geld
24
t/m
28 maart 2025

Thema 2022 onthuld: van doekoe tot digi

donderdag, 7 oktober 2021

Dinsdag 5 oktober jl. vond de kick-off van de Week van geld 2022 plaats in hybride vorm. Goed om te zien dat meer dan 100 van onze partners en deelnemende partijen (online en live) hierbij aanwezig waren!

Van 28 maart t/m 1 april 2022 vindt de 11de Week van het geld weer plaats met als thema "van doekoe tot digi". Hiermee wordt verwezen naar de voortdurende digitalisering, de verschillende verschijningsvormen van geld en betalen, en de veiligheid.

De Week van het geld is uitgegroeid tot een van de grootste projectweken in het basisonderwijs, met veel dank aan alle partners en deelnemende partijen. Financiële vaardigheden blijven ontzettend actueel. Daarom gaat de Week van het geld naast het basisonderwijs ook verbreden naar het mbo. Tijdens de bijeenkomst gaf Suzanne Elferink (programmamanager Onderwijs bij Wijzer in geldzaken) meer toelichting op de resultaten van het recente mbo onderzoek. Annette Groen (wetenschapsonderzoeker bij NIBUD) en Jeansen Djaoen (eindredacteur radio bij FunX), deelden hun ervaringen en onderstreepten de noodzaak van financiële educatie voor deze doelgroep.

Kijk hier naar de online video van de kick-off bijeenkomst. 

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.