Week van het geld
24
t/m
28 maart 2025

Bestel onze doekrant en geldspecial

dinsdag, 8 februari 2022

Geldspecial (voor mbo)

De gratis geldspecial is een magazine voor mbo-studenten met uitleg over zaken als online fraude en phishing. Ook staan er veel tips over sparen, je geldzaken op orde houden, wat je moet regelen als je 18 wordt en interviews met mbo-studenten.

Bestel de geldspecial voor jouw klas. Op = op!

Doekrant (voor basisonderwijs en brugklas)

De doekrant staat boordevol opdrachten over slim omgaan met geld en staat in het teken van het thema ‘van Doekoe tot digi’. De doekrant is speciaal ontwikkeld voor bovenbouw basisonderwijs (groep 6, 7 en 8) en de eerste klas van het voortgezet onderwijs.

Bestel de doekrant voor jouw klas. Op = op!

Over de doekrant

Met de doekrant gaan je leerlingen zelfstandig aan de slag met opdrachten, puzzels en quizjes rondom het thema van de Week van het geld. Hoe doekoe of digi zijn jouw leerlingen? Wat doen ze als ze een verdacht whatsappje krijgen? Waar komt het woord ‘phishing’ vandaan? Wie lost het snelst de Rebus op? En waarom moet je je pincode altijd geheimhouden? Dat en meer komt aan bod in de doekrant.

De krant is gemaakt om na de les mee naar huis te nemen, zodat kinderen ook thuis met hun ouders en/of verzorgers kunnen praten over geld, en ze een mooi aandenken hebben aan de Week van het geld.

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.