Week van het geld
11
t/m
15 maart 2024

Week van het geld Awards: artiesten en presentator bekend!

dinsdag, 20 februari 2024

Op vrijdag 15 maart vindt de eerste editie plaats van de Week van het geld Awards in de Beurs van Berlage. Het belooft een spectaculair evenement te worden waarbij vo- en mbo-klassen met elkaar strijden wie de beste jongerencampagne heeft bedacht. Welke klas heeft het beste idee van Nederland? En wie gaat naar huis met de Award?

Tijdens de Week van het geld Awards zullen Numidia (bekend van Beste Zangers en het Perfecte Plaatje), Delany (bekend van haar grote hit Fake love) en het rapduo DubbelZ komen optreden. De optredens wisselen af met korte, vlammende pitches waarin vo-leerlingen en mbo-studenten hun ideeën voor een jongerencampagne aan de vakjury toelichten. Deze campagnes hebben ze bedacht voor de geld challenges uit ons themapakket. De gehele show zal worden gepresenteerd door Shay Kreuger. Houd onze website en socials in de gaten voor meer nieuws!

Deadline inzendingen: 1 maart

Met de geld challenges bedenken vo-leerlingen en mbo-studenten een jongerencampagne waarmee ze leeftijdgenoten helpen ‘de baas’ te worden over hun geld. Iedere klas mag maximaal één idee inzenden voor de Week van het geld Awards. Dit kan in de vorm van een PowerPoint, PDF of videopitch. De deadline hiervoor is vrijdag 1 maart en kan via een online formulier voor voortgezet onderwijs of mbo.

Deelname awardshow + pitchtraining

Het evenement is exclusief voor de klassen die genomineerd zijn voor een Week van het geld Award. Genomineerde klassen worden met een bus naar de awardshow gebracht. Ook krijgen leerlingen en studenten de dagen vooraf aan het evenement een speciale pitchtraining om ze te helpen bij het voorbereiden van een vlammende pitch. De awardshow belooft een unieke ervaring te worden waar de aanwezige jongeren nog lang over zullen napraten!

Geld challenges

De geld challenges zijn onderdeel van het ‘Hoe ben jij je GELD de BAAS?’ themapakket. Een pakket speciaal ontwikkeld voor de Week van het geld 2024 boordevol (les)materialen waarmee docenten eenvoudig een eigen financiële les samenstellen. De challenges behandelen onderwerpen als: financiële verleidingen, rekeningen, geldcriminaliteit en toekomst.

Meer informatie

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.