Week van het geld
24
t/m
28 maart 2025

Level Up with Money

Calling all MoneyRebels!

Level up with Money

Ben je een werkgever met jonge medewerkers in dienst? Stuur ons dan vooral even een mailtje, zodat we je ook gratis materialen kunnen aanleveren die je zo naar je medewerkers kunt sturen. En, dan sturen we gelijk onze podcastinterviews mee met GEN-Z specialisten die jou helpen om deze generatie op een leuke manier een plek te geven binnen je organisatie die zowel voor jou als werkgever fijn is, als voor de medewerker.

E-learning

De e-learning Level Up with Money bestaat uit vier levels, die verschillen van motivatie, mindset, money masterplan tot level up (hoe maak je er meer van?). Een fijne combinatie tussen toerusten om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te kunnen, tot de praktische handvatten om je leren hoe je het moet aanpakken. In de learning vind je interviews met inspirerende mensen, straatinterviews, uitlegvideo's, polls, quizzes en ander leuks.

En ben je op zoek naar een specifiek antwoord? Ga dan gewoon naar dat gedeelte, of stuur je vraag in via de buttons, dan kijkt één van onze experts er even naar. Het geheel is he-le-maal gratis, geen addertjes onder het gras. Instituut GAK heeft het namelijk mogelijk gemaakt en daar zijn we heel dankbaar voor.

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.