Week van het geld
24
t/m
28 maart 2025

Cyber Agents

ontdek de geldezel

Ben jij de Cyber agent die we zoeken?

Cyber Agents helpen onder andere bij het cyberveilig houden van hun gemeenten. Politie en burgemeesters roepen de jeugd uit hun gemeente op om Cyber Agent te worden en zodoende te helpen de gemeente te beschermen tegen online gevaar. De beste Cyber Agents uit de gemeente worden bovendien officieel gehuldigd!

Cyber agent voor iedereen

Maar ook als de gemeente niet is aangesloten kan HackShield gespeeld worden. HackShield is en blijft namelijk gratis te spelen voor alle kinderen in Nederland, heeft geen winstoogmerk en doet niet aan kidsmarketing.

Een belangrijk onderdeel van de HackShield zijn de Quests. Quests zijn korte missies die Cyber Agents samen met een volwassenen kunnen spelen. Via deze missies leren ze nog meer over cyberonderwerpen zoals phishing, wachtwoorden en auteursrecht.

Week van het geld Cyber Agent

Tijdens de Week van het Geld wordt een Quest gelanceerd met als onderwerp Geldezels. In de Uitlenen Kost Geld_Quest leren Cyber Agents hoe ze kunnen voorkomen dat ze als Geldezel worden gebruikt en hoe ze hun omgeving hiervoor kunnen waarschuwen.

Ga voor meer informatie naar de website

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.