Week van het geld
24
t/m
28 maart 2025

Mike-E & Spike-Y

Theatervoorstellingen over omgaan met geld

Kindervoorstellingen omgaan met geld

Hey daar… Wij zijn Mike-E en Spike-Y. Al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in kindervoorstellingen met het thema: “Omgaan met geld”. Wij zijn van mening dat kinderen tijdens de basisschool al kunnen beginnen met deze financiële bewustwording. Daarvoor hebben wij diverse producten ontwikkeld die dit thema ondersteunen. Van een groot bordspel (8×8 meter) tot gastlessen, video actieweken en theatervoorstellingen. Geschikt voor alle kinderen in de leeftijd 8-12 jaar (groepen 5-8 van het PO) en succes gegarandeerd met onze meer dan 12 jaar ervaring met deze doelgroep.

Theatervoorstelling groep 5-6

Vragen als: “Wat doe jij als je geld hebt verdiend? Sparen of uitgeven?” of “Wat te doen als je rood staat?” en “Wat is eigenlijk rente?” worden in deze voorstelling behandeld. 

Lees hier meer over deze voorstelling.

Theatervoorstelling groep 7-8

De leerlingen worden uitgedaagd om mee te doen met deze interactieve spelshow waarbij samenwerken, snelheid, rekenkracht en behendigheid de vele talenten zijn die de kinderen zullen moeten inzetten om uiteindelijk deze “Kwistut” te winnen. 

Lees hier meer over deze voorstelling

Bordspel XXL

Dit levensgrote bordspel van 8×8 meter leggen wij neer in de speelzaal, op het schoolplein bij lekker weer of in de aula. Het bordspel XXL bevat open vragen, stellingen, wist-je-datjes, raad de plaat, waar of niet waar, battles en nog veel meer.

Lees hier meer over het Bordspel XXL

YouTube Actieweek

De klas ontvangt iedere dag een andere YouTube video. Daarin wordt er een opdracht aan de kinderen of klas gegeven.

Lees hier meer over de YouTube Actieweek

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.