Week van het geld
11
t/m
15 maart 2024

Bezoek de stand van Wijzer in geldzaken tijdens de NOT 2019

donderdag, 20 december 2018

Wijzer in geldzaken staat van 22 t/m 26  januari a.s. op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), de grootste vakbeurs voor professionals in het KO, PO, VO en MBO in de Jaarbeurs in Utrecht. De stand staat in het teken van leren omgaan met geld.

Door het aanleren van gezond financieel gedrag op jonge leeftijd, zullen kinderen in de toekomst beter voorbereid zijn om financieel op eigen benen te staan.

Gratis lesmateriaal en Week van het geld

Om kinderen in het basisonderwijs te leren omgaan met geld heeft Wijzer in geldzaken gratis lesmateriaal ontwikkeld voor de groepen 3 t/m 8.

Op de stand van Wijzer in geldzaken kun je als docent het lesmateriaal gratis bestellen. Wanneer je als docent op onze stand het lesmateriaal bestelt ontvang je een speciale ‘geld-editie’ van de Kletspot; voor gezellige en interessante tafelgesprekken over geld!

Ook kun je zelf op de foto als geldheld. Daarnaast is er de nodige aandacht voor de Week van het geld 2019, die plaats zal vinden van 25 t/m 29 maart. Het thema dit jaar is: Ben jij een held met je geld?

Nieuwsgierig geworden naar het lesmateriaal? 

Bezoek onze stand tijdens de NOT 2019 in Hal 1.C050 Je kunt je hier gratis aanmelden.Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.