Week van het geld
11
t/m
15 maart 2024

Impactrapportage Week van het geld 2023

donderdag, 29 juni 2023

Vanuit Wijzer in geldzaken kijken we terug op een geslaagde editie van de Week van het geld. Maar wat is nu de impact van deze themaweek? Hoeveel leerlingen bereiken we samen? En hoe beoordelen docenten de Week van het geld en de (les)materialen? Dit en meer lees je in onze impactrapportage.

Impactrapportage Week van het geld 2023

De cijfers in de impactrapportage zijn gegoten in drie infographics: 1. Landelijke resultaten, 2. Cijfers basisonderwijs en 3. Cijfers mbo-onderwijs. Hierdoor kan je in één oogopslag de resultaten vinden waarin jij geïnteresseerd bent. Handig toch?

Enkele aansprekende feiten uit de rapportage:

  • Bereik scholen: 29% van de leerkrachten in het basisonderwijs en 30% van de docenten in het mbo hebben deelgenomen aan de Week van het geld.
  • Beoordeling: de meeste docenten beoordelen de Week van het geld met een 8 of hoger.
  • Media-aandacht: Met de Week van het geld hebben we landelijke media bereikt, zoals de Telegraaf, AD en het Jeugdjournaal. Dit helpt ons enorm om het belang van structurele financiële educatie op de kaart te zetten.

 Dit en nog veel meer lees je in onze impactrapportage die je hier kunt downloaden.

Week van het geld 2024

Doe jij met jouw school volgend jaar ook (weer) mee met de Week van het geld? Van maandag 11 maart t/m vrijdag 15 maart 2024 organiseert Wijzer in geldzaken de 13e Week van het geld. Zet de datum nu alvast in de schoolagenda! In oktober wordt het thema en het programma bekend gemaakt.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht over de ontwikkelingen rondom de Week van het geld 2024? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.