Week van het geld
24
t/m
28 maart 2025

Meet & greet DKJL debathelden gemeente Breda

vrijdag, 29 maart 2019

Tijdens de opening van de Week van het geld 2019  in het Rat Verlegh Stadion in Breda stonden 14 Bredase debathelden op het podium. Deze debathelden vertegenwoordigden de 14 klassen die de lokale challenge ‘Je bent een held met je geld als…’ hadden gewonnen. Deze klassen maakten op ludieke wijze de zin af die presentator Pascal Tan in een kort filmpje presenteerde.

Je bent een held met geld als...


Discusiëren kun je leren (DKJL) & Wijzer in geldzaken

In samenwerking met Discussiëren Kun je Leren (DKJL) en Wijzer in geldzaken organiseerde het ‘Held met geld team’  van Breda deze challenge in aanloop naar de Week van het geld.

28 klassen uit Brede deden mee!

Het Held met geld team bezocht in januari 53 klassen en nodigde leerlingen uit om mee te doen. Uiteindelijk deden 28 klassen mee en 14 klassen wonnen deelname aan de opening en een masterclass van Discussiëren Kun je Leren.

Meet & greet met Boaz Adank in de Raadszaal van gemeente Breda

Als afsluiter van de Week van het geld 2019 was er een ‘meet & greet’ tussen de 14 debathelden van de opening en Boaz Adank, wethouder Economie, Werk en Bereikbaarheid  van gemeente Breda. Het afsluitende debat was een mooi moment om alle gebeurtenissen te kunnen nabespreken en Boaz Adank nog één en ander mee te geven.

Super ervaring

Alle debathelden vonden het een super ervaring, hadden geleerd om meer te durven en voor hun mening uit te komen. Daarnaast gaven ze Boaz Adank mee dat de gemeente Breda kinderen en jongeren actief moet betrekken in debatten en gesprekken.

Bekijk leuke foto's op Chatime en een aantal op deze pagina: 

 
Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.