Week van het geld
24
t/m
28 maart 2025

Winnaars Mindmapwedstrijd 'Wanneer ben je rijk?' bekend!

vrijdag, 13 april 2018

Van 6 maart tot en met 6 april kon je met je klas meedoen aan de Mindmapwedstrijd 'Wanneer ben je rijk?'. Deze vraag stond centraal als thema van de Week van het geld 2018, die plaatsvond van 12 tot en met 16 maart. Winnaars van de wedstrijd krijgen de mooie geld-zitzak van de Week van het geld toegestuurd voor in hun klas.

Jureren

Op maandag 9 april was het dan zover: de Mindmap jury mocht de winnaars kiezen van de Mindmapwedstrijd 'Wanneer ben je rijk?'.

Dat was geen makkelijke klus! Maar liefst 350 groepen van basisscholen uit heel Nederland hadden hun mindmap ingestuurd.

Wat een prachtige creaties zaten er tussen en wat een mooie uitspraken en gedachten waren er opgeschreven!

Waarop is gejureerd?

De juryleden keken vooral naar de volgende elementen:

  • Er was zichtbaar nagedacht over het thema 'Wanneer ben je rijk?’
  • Verschillende betekenissen en aspecten van ‘Wanneer ben je rijk?’ zijn uitgewerkt
  • ‎Creativiteit van de mindmap

Daarnaast keek de jury ook naar het aantal likes dat een mindmap had gekregen. De mindmaps met meer likes kregen een plusje extra. En omdat sommige mindmaps echt heel veel likes hadden gekregen, besloot de jury om nog een extra zitzak uit te reiken aan de mindmap met de meeste likes.

De winnaars

Uiteindelijk koos de jury 11 winnaars die je hier kunt teruglezen. 

Namens het gehele team van de Week van het geld van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Geef de geldzitzak een mooie plek in de klas en geniet ervan! 

Deel deze pagina per e-mail
De link is per e-mail opgestuurd.